Ga naar hoofdinhoud

Sponsorvisie

 Zaterdag 13 en zondag 14 september 2025

SPONSORVISIE DE 80 VAN DE LANGSTRAAT

De 80 van de Langstraat heeft al een lange historie. In 2023 gaan we de 41 e editie in van wat bekend staat als de best verzorgde en gezelligste Kennedymars van Nederland. Ooit begonnen als grapje gekoppeld aan een Rommelmarkt en nu niet meer weg te denken op de kalender van de KNWB als the place to be in het tweede weekend van september.

De 80 dat zijn we samen en dat dragen we uit op ieder vlak. Maar sterker nog zonder dat collectieve “wij-gevoel is er geen 80 meer. We zetten werkelijk alles op alles om :

  • Lopers een compleet verzorgde gedenkwaardige Kennedymars te bieden.
  • Te waken over hun wel en wee door de inzet van een professioneel medisch team.
  • De vele handjes van onze 750 betrokken vrijwilligers te behouden.
  • Een zo breed mogelijk draagvlak te creëren bij de lokale overheden en sponsoren.
  • De continuïteit en kwaliteit te borgen voor hopelijk nog vele mooie edities
  • Duurzaam om te gaan met middelen, materialen en onze mooie groene omgeving waarin onze tocht gelopen wordt.

We zijn een pure vrijwilligersorganisatie die wel bestuurd wordt op een zeer professionele wijze. Vrijwillig is zeker niet mee vrijblijvend. Wet- en regelgeving bepalen meer en meer de koers die je als organisatie gaat varen. Met meer dan professionele externe ondersteuning maken we dagelijks verbeterslagen om daaraan te voldoen en daarmee toekomst proef te zijn. Daar waar voorheen oude draaiboeken van voorafgaande jaren gekopieerd werden met nieuwe data start je nu jaarlijks bijna van scratch af aan met kijken en ervaren wat past binnen de mogelijkheden van de maatschappij.

Dit is de grondslag voor de visie die we hadden, hebben en zullen behouden:

“Bijdragen aan de gezondheid van bezoekers en inwoners van de Langstraat door ze de best verzorgde en gezelligste Kennedymars van Nederland aan te bieden met de gezamenlijke inspanningen van alle betrokken partijen. En dat alles draagt bij aan het
imago van de gemeente Waalwijk en de Langstraat in totaliteit.”

De 80 zijn wij samen: dat was vroeger zo, dat is zeker nu aan de orde en is ook een must voor de toekomst.

Wil je samen met ons zorgdragen voor die mooie toekomst laat dan wat van je horen via sponsoring@de80.nl en bekijken we in overleg hoe we die samen gaan inkleuren.

Aftellen tot de 42e editie

 Volg de 80

 Sponsoren van de 80

 Sponsoren van de 80

 Schrijf je vandaag in