Ga naar hoofdinhoud

Goede doelen

 Zaterdag 13 en zondag 14 september 2025

Het goede doel 2023

Dit jaar steunen we Stichting De Dobbertjes uit Waalwijk. Samen met vrijwilligers biedt de stichting mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om wekelijks te (leren) zwemmen in het Olympiabad. Dit jaar bestaan De Dobbertjes 50 jaar. Een mooie gelegenheid dus om deze mooie stichting extra onder de aandacht te brengen. 

De 80 van de Langstraat stelt de startnummers 1, 80, 2023, 1000 en 2000 beschikbaar waarop geboden kan worden. De opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting De Dobbertjes. Het startschot van De 80 zal worden gegeven door de voorzitter van deze stichting, Jose Collard. 

Wil je als deelnemer De Dobbertjes ook ondersteunen? Laat je dan sponsoren voor dit goede doel en doe een bod op één van deze startnummers. 

Bieden op één van deze startnummers kan door een e-mail te sturen naar info@de80.nl

o.v.v Goede Doel 2023, het gewenste startnummer en het geboden bedrag.

De actuele stand per startnummer wordt hier gepubliceerd.

Startnummer 1: 

Startnummer 80:

Startnummer 2023:

Startnummer 1000:

Startnummer 2000: 

Overige goede doelen

Deelnemen aan De 80 doen sommige lopers om een (persoonlijk) ideëel doel te steunen. Veel gesteunde doelen zijn:

U gaat ‘de 80’ lopen, de lopers aanmoedigen of dit fantastische festijn mee vieren?!

Naast het voedsel dat de Voedselbank gratis ontvangt van bedrijven en particulieren, is een financiële donatie hard nodig voor het dekken van onkosten zoals huisvesting, water, elektra, transport, etc.

Het zou geweldig zijn als u zelf, of met een groep, deze 80 maakt tot mijn sponsorloop voor Voedselbank Waalwijk!!

Vraag familie, vrienden en kennissen of ze u willen sponsoren t.b.v. van De Voedselbank en laat het ons even weten! Stuur uw mail naar sponsors@voedselbankwaalwijk.nl

Daarnaast kunt u ons nog extra steunen door het kopen van dit lichtgewicht, functionele hesje, gesponsord door Langstraat Media!

Voor slechts € 2,00 sponsort u hiermee Voedselbank Waalwijk, maar bent u zelf ook de hele avond/nacht goed zichtbaar.

Belt u even naar De Voedselbank (06-57558696) of stuur een mail naar sponsors@voedselbankwaalwijk.nl Wees er snel bij, want OP=OP!!!

Sosijn is een kleinschalig particulier bedrijf voor kinderen met een ernstige (meervoudige) beperking. Deze kinderen krijgen bij Sosijn 24/7 zorg op maat: logeren en dagopvang. Bij Sosijn krijgen alle kinderen de zorg, activiteiten en rust die ze nodig hebben.

Het doel: Individuele begeleiding en ondersteunen van ouders van kinderen die extra aandacht vereisen. Sosijn biedt een rustige, veilige omgeving waarin de kinderen hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Neem vooral een kijkje op de website en op de Facebookpagina!

Een wens van Sosijn is een tovertafel: een vrolijke zorginnovatie die geluksmomenten creëert voor mensen en kinderen met een cognitieve uitdaging en iedereen om hen heen. De interactieve spellen zijn specifiek ontwikkeld om mensen met een verstandelijke beperking, ieder op zijn eigen niveau, een passende activiteit te bieden en samen spelen mogelijk te maken. Deze interactieve lichtprojecties verleiden kinderen, volwassen en ouderen om in beweging te komen en samen plezier te hebben.

Een prijzige wens, maar hoe mooi zou het zijn als u het begin kan maken door een bijdrage te leveren! De bijdrage kan u leveren via deze Facebook-actie-pagina U maakt ons en de kinderen van Sosijn er heel erg blij mee!

Aftellen tot de 42e editie

 Volg de 80

 Sponsoren van de 80

 Sponsoren van de 80

 Schrijf je vandaag in