Ga naar hoofdinhoud

Organisatie

 Zaterdag 13 en zondag 14 september 2025

Organisatie

De organisatie van de 80 van de Langstraat bestaat uit bijgaande bestuursleden. De bestuursleden worden in aanloop naar de 80, Mini en MiDi ondersteund door verschillende werkgroepen. Tijdens het weekend van de 80 zijn er honderden vrijwilligers actief om van de 80, Mini en MiDi een sportief en feestelijk evenement van te maken.

Voorzitter

Tijs van Beurden

Als voorzitter werkt Tijs samen met vrijwilligers, sponsoren en vele stakeholders om uiteindelijk een fantastische wandeltocht te organiseren voor onze wandelaars.

Multidisciplinair ondersteunt hij verschillende bestuursleden in hun werkzaamheden.

t.vanbeurden@de80.nl

Secretaris, Inschrijvingen en finish

Jolanda Heijmans

Jolanda is onze secretaris, daarnaast stuurt zij de werkgroep vrijwilligers aan. Deze zorgen ervoor dat alle vrijwilligers worden ingedeeld voor de juiste werkzaamheden.

Daarnaast is ze samen met een groep vrijwilligers verantwoordelijk voor de inschrijvingen (uitreiken startnummers) en de finish.

j.heijmans@de80.nl

Penningmeester

Tom Stuart

Hi! Ik ben Tom Stuart, 27 jaar oud en kom uit Vlijmen. Het liefste ben ik de hele dag buiten aan het wandelen of in de moestuin aan het werk. Binnen het bestuur van De 80 ben ik actief als penningmeester, dit houdt in dat ik onder andere de rekeningen betaal en de begroting maak. Zelf heb ik inmiddels al 10 keer een Kennedymars gelopen, waarvan al 3 keer De 80. Omdat ik De 80 de gezelligste tocht vond, wilde ik hier graag mijn steentje aan bijdragen. Mijn ambities zijn om meer jonge vrijwilligers toe te voegen aan De 80 en de organisatie verder te professionaliseren.

t.stuart@de80.nl

Medische Verzorging

Danny van den Hoogen

Danny is verantwoordelijk voor alle medische zaken, zo heeft zij korte lijnen met de GHOR, diverse partners zoals de verschillende EHBO verenigingen, het Rode Kruis en de vrijwilligers welke de massages van al onze deelnemers verzorgen.

d.vandenberk@de80.nl

Sponsoring

Peter Schalken

Peter is het aanspreekpunt voor onze bestaande en nieuws sponsoren. Hij geeft graag uitleg over de mogelijkheden van onze sponsorpakketen en kan gewenst ook met U naar een sponsoring op maat kijken.

p.schalken@de80.nl

Mini 80 & MiDi 80

Renate van Bavel

Renate is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de Mini 80 en de MiDi 80. Ze kan hier zeker nog hulp bij gebruiken en is dan ook nog op zoek naar enkele kaderleden die haar gedurende het jaar helpen met allerhande werkzaamheden voor de Mini 80 en de MiDi 80.

r.vanbavel@de80.nl

Verkeer en Veiligheid

Tim van Eeten

t.vaneeten@de80.nl

Aftellen tot de 42e editie

 Volg de 80

 Sponsoren van de 80

 Sponsoren van de 80

 Schrijf je vandaag in