Organisatie

Niels van der Pluijm

Voorzitter

Als voorzitter werk ik samen met vrijwilligers, sponsoren en vele stake holders om uiteindelijk een fantastische wandeltocht te organiseren voor onze wandelaars. 

Onze missie is dan ook : De 80 biedt deelnemers een onvergetelijke ervaring en creëert unieke verbindingen tussen mensen!

n.vanderpluijm@de80.nl

Christiaan Mark Peekel

Penningmeester

Christiaan-Mark is onze penningmeester. Hij waakt over de centen van de 80, verzorgt de betalingen en houdt de inkomsten nauwlettend in de gaten.

c.m.peekel@de80.nl

Vacature

Sponsoring

Als bestuurslid Sponsoring zorg je samen met de werkgroep voor de communicatie met de huidige sponsoren en acquisitie van nieuwe sponsoren.

Kim Laros

Public Relations

Als bestuurslid PR & Communicatie zorg ik samen met de werkgroep voor een goed PR- en communicatiebeleid.

k.laros@de80.nl

Sander van Son

Verkeer & Veiligheid

Binnen de organisatie waarborg ik de veiligheid van deelnemers, vrijwilligers en publiek. We volgen het evenement vanuit het beleidscentrum en leggen contact met verschillende (veiligheids)functionarissen op het parkoers.

s.vanson@de80.nl

Sjoerd Homminga

Logistiek

Als spin in het web zorgt Sjoerd dat alles op het juiste moment op de juiste plaats terecht komt.

s.homminga@de80.nl

Jolanda Heijmans

Secretaris en Inschrijvingen

Jolanda is onze secretaris. Daarnaast is ze, samen met een groep vrijwilligers verantwoordelijk voor de inschrijvingen (uitreiken startnummers) en de finish.

j.heijmans@de80.nl

Vacature

Medische Verzorging

Het bestuurslid medische verzorging is beleidsverantwoordelijk voor het medische deel van De 80. Daarnaast geeft het bestuurslid leiding aan de werkgroep medische verzorging. Daaronder vallen onder andere de masseurs, EHBO’ers en blarenprikkers. 

Cynthia van Heesch

Mini 80

Cynthia organiseert met haar werkgroep weer de leukste mini tocht van Brabant; De Mini 80 van de Langstraat. Een feest voor jong en oud!

c.vanheesch@de80.nl