Organisatie

Vacature

Voorzitter

Als voorzitter werk je samen met vrijwilligers, sponsoren en vele stake holders om uiteindelijk een fantastische wandeltocht te organiseren voor onze wandelaars. 

Onze missie is dan ook : De 80 biedt deelnemers een onvergetelijke ervaring en creëert unieke verbindingen tussen mensen!

info@de80.nl

Christiaan Mark Peekel

Penningmeester

Christiaan-Mark is onze penningmeester. Hij waakt over de centen van de 80, verzorgt de betalingen en houdt de inkomsten nauwlettend in de gaten.

c.m.peekel@de80.nl

Vacature

Sponsoring

Als bestuurslid Sponsoring zorg je samen met de werkgroep voor de communicatie met de huidige sponsoren en acquisitie van nieuwe sponsoren.

Kim Laros

Public Relations

Als bestuurslid PR & Communicatie zorg ik samen met de werkgroep voor een goed PR- en communicatiebeleid.

k.laros@de80.nl

Sander van Son

Verkeer & Veiligheid

Sander is verantwoordelijk voor het parcours en monitort een veilig verloop van het evenement. Hij staat constant in contact met verschillende (veiligheids)functionarissen op het parcours en is aanspreekpunt voor verschillende partners.

s.vanson@de80.nl

Vacature

Logistiek

Als spin in het web zorgt het bestuurslid Logistiek dat alles op het juiste moment op de juiste plaats terecht komt. Dat geldt voor het centrum van Waalwijk, alle posten langs de route én in ons Logistiek distributie centrum.

info@de80.nl

Jolanda Heijmans

Secretaris en Inschrijvingen

Jolanda is onze secretaris. Daarnaast is ze, samen met een groep vrijwilligers verantwoordelijk voor de inschrijvingen (uitreiken startnummers) en de finish.

j.heijmans@de80.nl

Tijs van Beurden

Medische Verzorging

Mijn naam is Tijs van Beurden. Geboren in 1985. Ik ben overwegend werkzaam geweest in de zorg. Als vrijwilliger was ik eerder betrokken bij de 80 toen als medisch coördinator.
Met veel bewondering kijk ik naar de wandelaars die deelnemen aan de 80. Ik neem dan ook mijn petje af voor deze mensen.
Ik w…

T.vanBeurden@de80.nl

Cynthia van Heesch

Mini 80

Cynthia organiseert met haar werkgroep weer de leukste mini tocht van Brabant; De Mini 80 van de Langstraat. Een feest voor jong en oud!

c.vanheesch@de80.nl