Organisatie

Tijs van Beurden

Voorzitter

Als voorzitter werkt Tijs samen met vrijwilligers, sponsoren en vele stakeholders om uiteindelijk een fantastische wandeltocht te organiseren voor onze wandelaars.

Multidisciplinair ondersteunt hij verschillende bestuursleden in hun werkzaamheden.

t.vanbeurden@de80.nl

Tom Stuart

Penningmeester

t.stuart@de80.nl

Peter Schalken

Sponsoring

Peter is het aanspreekpunt voor onze bestaande en nieuwe sponsoren. Hij geeft graag uitleg over de mogelijkheden van onze sponsorpakketten en kan gewenst ook met U naar een sponsoring op maat kijken.  

p.schalken@de80.nl

Anne Broeren

Vrijwilligers

Anne is samen met haar werkgroep verantwoordelijk voor werving en plaatsing van de vele vrijwilligers die binnen de organisatie actief zijn. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het vrijwilligersbeleid en de uitvoer daarvan.

a.broeren@de80.nl

Marjolijn van Spaandonk

PR & Communicatie

Marjolijn draagt zorgt voor de PR & Communicatie. Zo zorgt zij voor de plaatsing van diverse berichten op onze Social Media kanalen en is zij het aanspreekpunt voor de mediapartners van De 80.

m.vanspaandonk@de80.nl

Jolanda Heijmans

Secretaris, Inschrijvingen en finish

Jolanda is onze secretaris, daarnaast stuurt zij de werkgroep vrijwilligers aan. Deze zorgen ervoor dat alle vrijwilligers worden ingedeeld voor de juiste werkzaamheden. Daarnaast is ze samen met een groep vrijwilligers verantwoordelijk voor de inschrijvingen (uitreiken startnummers) en de finish. 

j.heijmans@de80.nl

Danny van den Hoogen

Medische Verzorging

Danny is verantwoordelijk voor alle medische zaken, zo heeft zij korte lijnen met de GHOR, diverse partners zoals de verschillende EHBO verenigingen, het Rode Kruis en de vrijwilligers welke de massages van al onze deelnemers verzorgen.

d.vandenberk@de80.nl

Renate van Bavel

Mini 80 & MiDi 80

Renate is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de Mini 80 en de MiDi 80. Ze kan hier zeker nog hulp bij gebruiken en is dan ook nog op zoek naar enkele kaderleden die haar gedurende het jaar helpen met allerhande werkzaamheden voor de Mini 80 en de MiDi 80

r.vanbavel@de80.nl

Sjoerd Homminga

Centrum & Hoofdposten

Sjoerd is verantwoordelijk voor het centrum van Waalwijk, zo heeft hij contact met leveranciers en partners om alle te coördineren. Samen met de afdeling logistiek is Sjoerd verantwoordelijk voor de Hoofdposten, het reserveren van alle accommodaties en de contacten met de beheerders.

s.homminga@de80.nl

Tim van Eeten

Verkeer en Veiligheid

t.vaneeten@de80.nl

Martino Schoenmakers

Logistiek

Vanuit een centraal magazijn verzorgen vrijwilligers van de werkgroep Logistiek alle goederenstromen voor-, tijdens- en na het weekend van de 80. Onder aanvoering van Martino worden alle etenswaren en hulpmaterialen met zorg en aandacht, op een snelle en efficiënte manier afgeleverd bij de verzorgin…

m.schoenmakers@de80.nl