Organisatie

Tijs van Beurden

Voorzitter

Als voorzitter werkt Tijs samen met vrijwilligers, sponsoren en vele stakeholders om uiteindelijk een fantastische wandeltocht te organiseren voor onze wandelaars.

Multidisciplinair ondersteunt hij verschillende bestuursleden in hun werkzaamheden.

T.vanbeurden@de80.nl

Edwin Snoeren

Penningmeester

Edwin is onze penningmeester, zo bewaakt hij de financiele middelen van de organisatie en ziet er op toe dat de inkomsten en uitgaven verwerkt worden.

E.snoeren@de80.nl

Peter Schalken

Sponsoring

Peter is het aanspreekpunt voor onze bestaande en nieuwe sponsoren. Hij geeft graag uitleg over de mogelijkheden van onze sponsorpakketten en kan gewenst ook met U naar een sponsoring op maat kijken.  

P.schalken@de80.nl

Vacature

PR & Communicatie

Draagt zorgt voor de PR & Communicatie. Zo draagt hij/zij zorg voor de plaatsing van diverse berichten op onze Social Media kanalen en is hij/zij het aanspreekpunt voor de mediapartners van De 80.

info@de80.nl

Sander van Son

Verkeer & Veiligheid

Sander is verantwoordelijk voor het parcours en monitort een veilig verloop van het evenement. Hij staat in contact met verschillende (veiligheids)functionarissen op het parcours en is aanspreekpunt voor bijvoorbeeld de hulpverleningsdiensten.

S.vanson@de80.nl

Egbert van Mensfoort

Logistiek

Als spin in het web zorgt Egbert samen met zijn team vrijwilligers ervoor dat alles op het juiste moment op de juiste plaats terecht komt. Dat geldt voor het centrum van Waalwijk, alle posten langs de route én in ons Logistiek distributie centrum.

E.vanmensfoort@de80.nl

Jolanda Heijmans

Secretaris, Vrijwilligers en Inschrijvingen

Jolanda is onze secretaris, daarnaast stuurt zij de werkgroep vrijwilligers aan. Deze zorgen ervoor dat alle vrijwilligers worden ingedeeld voor de juiste werkzaamheden. Daarnaast is ze samen met een groep vrijwilligers verantwoordelijk voor de inschrijvingen (uitreiken startnummers) en de finish. 

J.heijmans@de80.nl

Tijs van Beurden

Medische Verzorging

Tijs is verantwoordelijk voor alle medische zaken, zo heeft hij korte lijnen met de GHOR, diverse partners zoals de verschillende EHBO verenigingen, het Rode Kruis en de vrijwilligers welke de massages van al onze deelnemers verzorgen.

T.vanBeurden@de80.nl