Organisatie

Tijs van Beurden

Voorzitter

Als voorzitter werkt Tijs samen met vrijwilligers, sponsoren en vele stakeholders om uiteindelijk een fantastische wandeltocht te organiseren voor onze wandelaars.

Multidisciplinair ondersteunt hij verschillende bestuursleden in hun werkzaamheden.

T.vanbeurden@de80.nl

Vacature

Penningmeester

Onze penningmeester bewaakt de financiële middelen van de organisatie en ziet er op toe dat de inkomsten en uitgaven verwerkt worden.

E.snoeren@de80.nl

Peter Schalken

Sponsoring

Peter is het aanspreekpunt voor onze bestaande en nieuwe sponsoren. Hij geeft graag uitleg over de mogelijkheden van onze sponsorpakketten en kan gewenst ook met U naar een sponsoring op maat kijken.  

P.schalken@de80.nl

Anne Broeren

Vrijwilligers

Anne is samen met haar werkgroep verantwoordelijk voor werving en plaatsing van de vele vrijwilligers die binnen de organisatie actief zijn. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het vrijwilligersbeleid en de uitvoer daarvan.

A.broeren@de80.nl

Marjolijn van Spaandonk

PR & Communicatie

Marjolijn draagt zorgt voor de PR & Communicatie. Zo zorgt zij voor de plaatsing van diverse berichten op onze Social Media kanalen en is zij het aanspreekpunt voor de mediapartners van De 80.

M.vanspaandonk@de80.nl

Sander van Son

Verkeer & Veiligheid

Sander is verantwoordelijk voor het parcours en monitort een veilig verloop van het evenement. Hij staat in contact met verschillende (veiligheids)functionarissen op het parcours en is aanspreekpunt voor bijvoorbeeld de hulpverleningsdiensten.

S.vanson@de80.nl

Egbert van Mensfoort

Logistiek

Als spin in het web zorgt Egbert samen met zijn team vrijwilligers ervoor dat alles op het juiste moment op de juiste plaats terecht komt. Dat geldt voor het centrum van Waalwijk, alle posten langs de route én in ons Logistiek distributie centrum.

E.vanmensfoort@de80.nl

Jolanda Heijmans

Secretaris en Inschrijvingen

Jolanda is onze secretaris, daarnaast stuurt zij de werkgroep vrijwilligers aan. Deze zorgen ervoor dat alle vrijwilligers worden ingedeeld voor de juiste werkzaamheden. Daarnaast is ze samen met een groep vrijwilligers verantwoordelijk voor de inschrijvingen (uitreiken startnummers) en de finish. 

J.heijmans@de80.nl

Danny van den Berk

Medische Verzorging

Danny is verantwoordelijk voor alle medische zaken, zo heeft zij korte lijnen met de GHOR, diverse partners zoals de verschillende EHBO verenigingen, het Rode Kruis en de vrijwilligers welke de massages van al onze deelnemers verzorgen.

D.vandenberk@de80.nl

Suzan van Veldhuizen

Mini 80 & MiDi 80

Suzan is verantwoordelijk voor het organiseren van de Mini 80 en MiDi 80, beide evenementen worden door Suzan en haar werkgroep georganiseerd.

S.vanveldhuizen@de80.nl

Sjoerd Homminga

Centrum & Hoofdposten

Sjoerd is verantwoordelijk voor het centrum van Waalwijk, zo heeft hij contact met leveranciers en partners om alle te coördineren. Samen met de afdeling logistiek is Sjoerd verantwoordelijk voor de Hoofdposten, het reserveren van alle accommodaties en de contacten met de beheerders.

S.homminga@de80.nl