Nieuws

Website under construction

Er wordt op de achtergrond hard gewerkt aan een nieuwe website van De 80 van de Langstraat!

Waarborging kwaliteit van De 80

Waarborgen onderscheidende kwaliteit van De 80 Stichting De 80 van de Langstraat kijkt terug op een fantastische jubileumeditie in 2022 en kijkt uit naar de editie van 2023 op 9 en 10 september. De stichting is, net als zovelen van ons, geconfronteerd met de hoge kosten die de organisatie van het evenement met zich meebrengt. Om de onderscheidende kwaliteit van onze prachtige, meest gezellige en compleet verzorgde wandeltocht in de regio te kunnen blijven waarborgen, zijn we genoodzaakt het inschrijfgeld te verhogen.

Vacatures bij de 80

In het nieuwe jaar 2023 staat gelukkig ook weer de mooiste en gezelligste wandeltocht van Brabant op de agenda: De 80 van de Langstraat op 9 & 10 september. Om het succes van de jubileumeditie te evenaren of zelfs overtreffen, zijn we op zoek naar vrijwilligers voor de onderstaande vacatures.

De Overlaat verlengt contract met De 80

Scholengemeenschap de Overlaat heeft een nieuw contract ondertekend met Stichting De 80 van de Langstraat. De school zal hierdoor de komende drie jaar als belangrijke hoofdpost onderdeel zijn van De 80. Aftredend bestuurslid hoofdposten Sjoerd Homminga en algemeen directeur van de Overlaat, de heer O. Dooijes, bezegelen de samenwerking met een ferme handdruk.

De MiDi 80 aangepast na groot succes

De Rabobank 80 van de Langstraat vierde vorig jaar, na twee jaar afwezigheid, met groot succes haar veertigste jubileumeditie. Ook de Mini 80 beleefde een feestelijk tiende jubileumeditie. Het succes van de speciale editie van de MiDi 80 was zelfs zo groot dat er besloten is deze editie te handhaven.

De Leukste De 80 straat

Sint Antoniusstraat ontvangt cheque voor De leukste De 80 straat 2022

Donatie aan Villa Pardoes

De 80 van de Langstraat overhandigt cheque aan Villa Pardoes

Lopen voor Villa Pardoes - wie bied het hoogste bod?

De start van de 40e De 80 van de Langstraat op zaterdag 10 september 2022 komt steeds dichterbij. Er zijn al heel wat startnummers gereserveerd maar enkele speciale startnummers hebben we bewaard. De startnummers 1, 2022, 1000 en 2000 willen we als Stichting De 80 van de Langstraat graag inzetten voor het goede doel.

Magna Tyres Group nieuwe partner van De 80 van de Langstraat

De Waalwijkse bandengigant Magna Tyres Group onderschrijft de lokale betrokkenheid met de ondertekening van een platina sponsorovereenkomst met Stichting Rabobank De 80 van de Langstraat. Magna Tyres houdt met bandenoplossingen niet alleen bedrijven wereldwijd in beweging, maar ook alle deelnemers van de gezelligste wandeltocht in regio De Langstraat.

Bijzonder feestelijk jaar voor De 80 van de Langstraat

Na een periode van afwezigheid wordt 2022 een bijzonder jaar voor de Rabobank 80 van de Langstraat. De organisatie is klaar voor een feestelijke editie van álle wandelevenementen van de stichting. Naast de veertigste jubileumeditie van De 80, viert de Rabo Mini 80 haar tienjarig jubileum en wordt er eenmalig een speciale editie van de MiDi georganiseerd.

De jubileumeditie van De 80 van de Langstraat gaat door!

Na een afwezigheid van twee jaar door de coronapandemie, staat het licht nu eindelijk op groen: de jubileumeditie van Rabobank De 80 van de Langstraat op zaterdag 10 en zondag 11 september gaat door. De aangekondigde versoepelingen geven de weg vrij om de mooiste en gezelligste wandeltocht in de regio als vanouds te laten plaatsvinden.

Terugblik op De 80 Alternatieven

We hit the road! We hebben het gevoel van De 80 ervaren! Wandeltochten voor groot en klein, op eigen gelegenheid maar niet alleen. Samen én coronaproof, voor onszelf en voor een ander. De alternatieve route die De 80 van de Langstraat dit jaar bewandelde, bleek een onverwacht groot succes. Zo waren er De mini 80 wandelbingo, De 80 Digitaal en de Strava Community. En wie zijn de gelukkige winnaars van de prijzen van onze sponsors? In deze nieuwsbrief lees je er alles over.

De 80 van de Langstraat onderstreept belang Jongerencentrum Tavenu

Jongerencentrum Tavenu is een belangrijke schakel in de organisatie van De 80 van de Langstraat. Met de onzekerheid rondom de toekomst van Tavenu, is ook het bruisend hart van het wandelevenement in het centrum van Waalwijk onzeker.