Nieuws

Terugblik op De 80 Alternatieven

We hit the road! We hebben het gevoel van De 80 ervaren! Wandeltochten voor groot en klein, op eigen gelegenheid maar niet alleen. Samen én coronaproof, voor onszelf en voor een ander. De alternatieve route die De 80 van de Langstraat dit jaar bewandelde, bleek een onverwacht groot succes. Zo waren er De mini 80 wandelbingo, De 80 Digitaal en de Strava Community. En wie zijn de gelukkige winnaars van de prijzen van onze sponsors? In deze nieuwsbrief lees je er alles over.

Streep door De 80 van de Langstraat door corona, organisatie bewandelt alternatieve route

Er komt dit jaar geen traditionele wandeltocht van 80 km. De organisatie laat weten dat het vanwege de coronamaatregelen onmogelijk is om het populaire evenement te organiseren in september. Het waarborgen van de anderhalve meter afstand is niet haalbaar. Stichting De 80 van de Langstraat heeft daarom een drietal alternatieve evenementen voorbereid.

Vacature bestuurslid penningmeester

Stichting De 80 van de Langstraat organiseert jaarlijks de grootste Kennedymars in regio De Langstraat, dat duizenden deelnemers en publiek op de been én samenbrengt. Daarnaast organiseert de stichting de wandelevenementen De Mini en De MiDi voor de jeugd. De stichting telt momenteel ca 648 vrijwilligers, heeft een gezonde ambitie en is nog steeds groeiende. Binnen Stichting De 80 van de Langstraat is een vrijwilligers vacature ontstaan voor de functie Bestuurslid Penningmeester

De 80 van de Langstraat onderstreept belang Jongerencentrum Tavenu

Jongerencentrum Tavenu is een belangrijke schakel in de organisatie van De 80 van de Langstraat. Met de onzekerheid rondom de toekomst van Tavenu, is ook het bruisend hart van het wandelevenement in het centrum van Waalwijk onzeker.

De 80 van de Langstraat 2021 afgelast

Tot onze grote teleurstelling hebben wij als Stichting De 80 van de Langstraat moeten besluiten om De 80 van de Langstraat, de mooiste en gezelligste wandeltocht van Brabant, de Mini 80 en de Midi 80 ook in 2021 af te gelasten.