Nieuws

Donatie aan Villa Pardoes

De 80 van de Langstraat overhandigt cheque aan Villa Pardoes

Lopen voor Villa Pardoes - wie bied het hoogste bod?

De start van de 40e De 80 van de Langstraat op zaterdag 10 september 2022 komt steeds dichterbij. Er zijn al heel wat startnummers gereserveerd maar enkele speciale startnummers hebben we bewaard. De startnummers 1, 2022, 1000 en 2000 willen we als Stichting De 80 van de Langstraat graag inzetten voor het goede doel.

Magna Tyres Group nieuwe partner van De 80 van de Langstraat

De Waalwijkse bandengigant Magna Tyres Group onderschrijft de lokale betrokkenheid met de ondertekening van een platina sponsorovereenkomst met Stichting Rabobank De 80 van de Langstraat. Magna Tyres houdt met bandenoplossingen niet alleen bedrijven wereldwijd in beweging, maar ook alle deelnemers van de gezelligste wandeltocht in regio De Langstraat.

Bijzonder feestelijk jaar voor De 80 van de Langstraat

Na een periode van afwezigheid wordt 2022 een bijzonder jaar voor de Rabobank 80 van de Langstraat. De organisatie is klaar voor een feestelijke editie van álle wandelevenementen van de stichting. Naast de veertigste jubileumeditie van De 80, viert de Rabo Mini 80 haar tienjarig jubileum en wordt er eenmalig een speciale editie van de MiDi georganiseerd.

De jubileumeditie van De 80 van de Langstraat gaat door!

Na een afwezigheid van twee jaar door de coronapandemie, staat het licht nu eindelijk op groen: de jubileumeditie van Rabobank De 80 van de Langstraat op zaterdag 10 en zondag 11 september gaat door. De aangekondigde versoepelingen geven de weg vrij om de mooiste en gezelligste wandeltocht in de regio als vanouds te laten plaatsvinden.

Terugblik op De 80 Alternatieven

We hit the road! We hebben het gevoel van De 80 ervaren! Wandeltochten voor groot en klein, op eigen gelegenheid maar niet alleen. Samen én coronaproof, voor onszelf en voor een ander. De alternatieve route die De 80 van de Langstraat dit jaar bewandelde, bleek een onverwacht groot succes. Zo waren er De mini 80 wandelbingo, De 80 Digitaal en de Strava Community. En wie zijn de gelukkige winnaars van de prijzen van onze sponsors? In deze nieuwsbrief lees je er alles over.

De 80 van de Langstraat onderstreept belang Jongerencentrum Tavenu

Jongerencentrum Tavenu is een belangrijke schakel in de organisatie van De 80 van de Langstraat. Met de onzekerheid rondom de toekomst van Tavenu, is ook het bruisend hart van het wandelevenement in het centrum van Waalwijk onzeker.