Ga naar hoofdinhoud

Bezoekers

 Zaterdag 13 en zondag 14 september 2025

Bezoekers

Op zaterdag 09 september 2023 om 14.00 uur wordt het startschot gegeven voor de eerste groep van onze Mini deelnemers. Zij lopen dit jaar, verkleed in het thema carnaval, een route van 6 km door Waalwijk.

Het startschot zal gegeven worden door de jeudprins- en prinses van Waalwijk.

Na de Mini wordt het centrum van Waalwijk (Raadhuisplein/ Stationsstraat) ingericht voor de start van de 80 om 20.00 uur. Het startschot wordt dit jaar mede gegeven door de voorzitter van De Dobbertjes, het door de organisatie van de 80 verkozen goede doel 2023. Na de start wordt door BIZ Waalwijk op het Raadhuisplein een feest georganiseerd voor jong en oud met diverse dj’s. Dit feest duurt tot 01.00. Tijdens dit festijn zullen de deelnemers Waalwijk voor de tweede keer doorkruisen op weg naar Drunen.

Langs de gehele route door de Langstraat worden op diverse plekken festiviteiten en activiteiten georganiseerd door verschillende kernen en buurten.

Bij De Slagen in Waalwijk vindt op zondagmorgen 10 september om 05.00 uur de start plaats van de MiDi 80. Ondanks dit vroege tijdstip stellen de deelnemers het zeker op prijs als ook zij gesteund door bezoekers aan hun toch van 40 km starten.

Op zondag worden de deelnemers feestelijk onthaald door onze binnenpraters, een DJ en aangemoedigd door enthousiaste bezoekers.

Meer informatie

Heb je een vraag en staat deze niet op onze pagina met veelgestelde vragen?
Neem dan gerust contact op met de organisatie door het invullen van onderstaand contactformulier.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In het weekend van 09 en 10 september zijn we telefonisch bereikbaar op:

Aftellen tot de 42e editie

 Volg de 80

 Sponsoren van de 80

 Sponsoren van de 80

 Schrijf je vandaag in