Ga naar hoofdinhoud

De 80 live op radio en TV

De 80 live op radio en TV

 Zaterdag 13 en zondag 14 september 2025

De 80 van de Langstraat LIVE op radio en TV bij Langstraat Media.

Langstraat Media, de streekomroep van de Langstraat gaat ook dit jaar de 80 weer geheel live uitzenden op radio en TV. Zoals elk jaar heeft Langstraat Media het loopparcours van de 80 voorzien van vaste camera’s op de meest leuke, drukke, gezellige of interessante plaatsen. Tevens zijn er mobiele camerateams onderweg die rechtstreeks verslag doen op de route en de totale sfeer, het afzien van de lopers en de gezelligheid langs het parcours bij de kijker thuis brengen. Bovendien zijn er live TV-beelden te zien van de radiostudio waar op dat moment speciale 80-uitzendingen worden gemaakt.

Overal te zien en te horenIn de gemeenten Waalwijk, Loon op Zand en Dongen zijn de uitzendingen op radio en TV te volgen via Ziggo, KPN, T-mobile en Delta en natuurlijk via www.langstraatmedia.nl

In de gemeente Heusden kan men via www.langstraatmedia.nl kijken en luisteren.

RadioCa. 30 vrijwilligers van Langstraat FM en Langstraat NL slaan de handen ineen en maken gezamenlijk een speciale 80-uitzending die het hele weekend op beide zenders te horen is in de hele Langstraat, via FM 106.8 en FM 107.2. Online kan er via twee streams geluisterd worden op www.langstraatmedia.nl.

TVLangstraat TV verzorgt met een team van ca. 40 vrijwilligers de live-uitzendingen op de digitale TV-kanalen en via de videostream op www.langstraatmedia.nl.

Sociale MediaLangstraat Media gaat op een interactieve manier samen met de lopers en de kijkers rechtstreeks verslag doen via radio en TV. Daarbij is ook weer een actieve rol van sociale media in de verslaggeving. Via de website, Facebook en Twitter zullen de laatste updates, foto’s en videorapportages direct worden gedeeld, en er is de mogelijkheid om via Twitter of WhatsApp de lopers succes te wensen.

Tweets naar @tv80nu of WhatsApp berichten naar 06 – 21 21 32 10 zullen niet alleen via radio maar ook direct via TV live worden gedeeld met de luisteraars en kijkers.

Succesvolle combiLangstraat Media is al jaren de “huisomroep van de 80” en ook officieel mediapartner van de 80. Samen met de 80 vormt de omroep een succesvolle combi met één gezamenlijk doel: Het in beeld brengen van het grootste sportieve evenement in de Langstraat.

Voorzitter René Peters: “We kijken met z’n allen weer uit naar een mooi evenement. Voor ons is de 80 elk jaar weer een hoogtepunt waarbij Langstraat Media laat zien waar de streekomroep voor de Langstraat voor staat. De crossmediale versterking van de kanalen op TV, radio, internet en social media maakt de uitzendingen alleen maar mooier en beter! De vrijwilligers van Langstraat Media zijn het hele weekend actief om verslag te doen en de lopers en thuisblijvers op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen waarbij de deelnemers en hun achterban centraal staan.”

Algemene informatie

Aftellen tot de 42e editie

 Sponsoren van de 80

 Sponsoren van de 80

 Schrijf je vandaag in