Ga naar hoofdinhoud

Waarborgen onderscheidende kwaliteit van De 80

Waarborgen onderscheidende kwaliteit van De 80

 Zaterdag 13 en zondag 14 september 2025

Waarborgen onderscheidende kwaliteit van De 80

Stichting De 80 van de Langstraat kijkt terug op een fantastische jubileumeditie in 2022 en kijkt uit naar de editie van 2023 op 9 en 10 september. De stichting is, net als zovelen van ons, geconfronteerd met de hoge kosten die de organisatie van het evenement met zich meebrengt. Om de onderscheidende kwaliteit van onze prachtige, meest gezellige en compleet verzorgde wandeltocht in de regio te kunnen blijven waarborgen, zijn we genoodzaakt het inschrijfgeld te verhogen.

We winden er geen doekjes om; de kosten rijzen de pan uit. Dat geldt voor zo goed als iedereen, zowel particulier als zakelijk, en zo ook voor De 80 van de Langstraat. Ondanks de tegenvallende kosten hebben we er met z’n allen toch een prachtige editie van weten te maken in 2022. Na een gedwongen afwezigheid door corona voelde De 80 met alle betrokken vrijwilligers, deelnemers, sponsors en publiek weer als vanouds. Dat gevoel houden we vast in de voorbereidingen naar de volgende editie. Om de kwaliteit van De 80 te waarborgen en te behouden hebben we als stichting echter geen andere keuze dan het inschrijfgeld te verhogen. Dat is geen gemakkelijke maar wel een noodzakelijke beslissing. We hopen dan ook op begrip.

Compleet verzorgd
Concreet betekent dit dat het inschrijfgeld van De 80 wordt verhoogd naar €40,- en de MiDi naar €25,- per deelname. Dat betekent ook dat je als deelnemer verzekerd bent van niet alleen een geweldige belevenis van start tot finish, maar ook van een professionele en compleet verzorgde Kennedymars. De 80 van de Langstraat onderscheidt zich van andere wandelevenementen door de geweldige sfeer langs de mooie route én de uitgebreide zorgvoorzieningen voor de deelnemers. Met maar liefst 16 posten, waarvan vier hoofdposten, ontbreekt het de lopers aan niets; voldoende eten en drinken, toiletfaciliteiten, rustruimtes, medische voorzieningen met als klap op de vuurpijl een sfeervol ontvangst op de rode loper en een oorkonde met pin of medaille. Dus, zien wij jou bij de editie van 2023?

Over De 80 van de Langstraat
De 80 van de Langstraat is een wandelprestatietocht zonder wedstrijdelement en wordt gekenmerkt als Kennedymars, zijnde een wandeltocht van 80 km (50 mijl) af te leggen binnen 20 uur. Het evenement, met Rabobank De Langstraat als naamgever en hoofdsponsor, wordt jaarlijks gehouden in de regio De Langstraat in het tweede hele weekend van september.

Waalwijk – 27 februari 2023

Meer nieuws

Aftellen tot de 42e editie

 Volg de 80

 Sponsoren van de 80

 Sponsoren van de 80

 Schrijf je vandaag in