Ga naar hoofdinhoud

De Overlaat verlengt contract met De 80

De Overlaat verlengt contract met De 80

 Zaterdag 13 en zondag 14 september 2025

De Overlaat verlengt contract met De 80

Scholengemeenschap de Overlaat heeft een nieuw contract ondertekend met Stichting De 80 van de Langstraat. De school zal hierdoor de komende drie jaar als belangrijke hoofdpost onderdeel zijn van De 80. Aftredend bestuurslid hoofdposten Sjoerd Homminga en algemeen directeur van de Overlaat, de heer O. Dooijes, bezegelen de samenwerking met een ferme handdruk.

Sinds 2009 mag De 80 van de Langstraat al gebruik maken van de gastvrijheid van de Overlaat. Naast dat de Overlaat de tweede hoofdpost voor onze deelnemers is rond de 35 kilometer, maken we gebruik van de faciliteiten voor het bereiden van vele liters soep en thee voor onze deelnemers. Ook worden hier ruim 700 lunchpakketten gesmeerd en verpakt voor onze vrijwilligers en maken we gebruik van klaslokalen voor het trainen van onze Verkeersregelaars. Homminga: “We zijn daarom blij dat we onze samenwerking weer met 3 jaar hebben kunnen verlengen. Tot en met 2025 zal de Overlaat een belangrijke schakel zijn binnen de organisatie van De 80 van de Langstraat.”

Vrijwilligers gezocht
Voor de organisatie van De 80 van de Langstraat zijn we op zoek naar vrijwilligers voor de verschillende vacatures zoals een bestuurslid Hoofdposten & Centrum, leden voor de werkgroepen Sponsoring, ICT en Vrijwilligers. Alleen samen maken we van De 80, de Rabo Mini en de MiDi weer een ontzettend mooi evenement van! Dus spreekt een van deze vacatures jou aan of ken je iemand die er mogelijk interesse in heeft? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en stuur een mail naar vrijwilligers@de80.nl.

Over De 80 van de Langstraat
De 80 van de Langstraat is een wandelprestatietocht zonder wedstrijdelement en wordt gekenmerkt als Kennedymars, zijnde een wandeltocht van 80 km (50 mijl) af te leggen binnen 20 uur. Het evenement, met Rabobank De Langstraat als naamgever en hoofdsponsor, wordt jaarlijks gehouden in de regio De Langstraat in het tweede hele weekend van september.

Waalwijk – 2 februari 2023

Meer nieuws

Aftellen tot de 42e editie

 Volg de 80

 Sponsoren van de 80

 Sponsoren van de 80

 Schrijf je vandaag in