Ga naar hoofdinhoud
Foto overhandiging cheque

De Dobbertjes ontvangen cheque van De 80 van de Langstraat

De Dobbertjes ontvangen cheque

 Zaterdag 13 en zondag 14 september 2025

De Dobbertjes ontvangen cheque van De 80 van de Langstraat

Elk jaar steunt Stichting De 80 van de Langstraat een lokaal goed doel door enkele startnummers beschikbaar te stellen. De bedragen die hierop geboden worden, komen geheel ten goede aan dit doel. Voor de editie van 2023 is gekozen voor Stichting De Dobbertjes. Tijdens de receptie van het 50-jarig bestaan van De Dobbertjes is de cheque door Stichting De 80 van de Langstraat uitgereikt.

In de kantine van het Olympia zwembad in Waalwijk, de thuisbasis van Stichting De Dobbertjes, vierde op zaterdag 25 november het bestuur, de leden en vele vrijwilligers het 50-jarig bestaan van de zwemclub voor mensen met een verstandelijke beperking. Stichting De 80 van de Langstraat greep dit moment aan om hen te verrassen met een cheque met de totale opbrengst van de steunactie voor dit goede doel. Voorzitter Tijs van Beurden overhandigde de cheque met een bedrag van €1000,- aan bestuursleden Jeroen Teunissen van Manen en Ardie den Teuling. Een mooi bedrag dat tot stand is gekomen door deelnemers van het wandelevenement en de verdubbeling van de opbrengst door Stichting De 80 van de Langstraat. We wensen De Dobbertjes nog ontzettend veel zwemplezier toe!

Inschrijven
Inschrijven voor de 42e editie van De 80 van de Langstraat op 14 & 15 september 2024 doe je snel en eenvoudig online via de vernieuwde website www.de80.nl

Meer nieuws

Aftellen tot de 42e editie

 Volg de 80

 Sponsoren van de 80

 Sponsoren van de 80

 Schrijf je vandaag in