Voorrijd(st)ers (Verkeer & Veiligheid)

Werkgroep

Verkeer en veiligheid 

Contactpersoon

Maartje Schagen (verkeersregelaars@de80.nl)

Wat wordt er van je verwacht?

Als voorrijd(st)er ben je samen met een collega op pad met een auto van de organistatie, je beschikt op deze auto over dranghekken en verkeersborden die je gedurende je werkzaamheden nodig zult hebben.

Wat zijn de werkzaamheden?

De werkzaamheden van voorrijd(st)er worden uitgevoerd in koppels van twee volgens een rooster, gedurende het evenement zijn jullie de rechterhand van de Coordinator Vekeersregelaars (Peter Schagen). In de aanloop naar het startschot  controleren jullie een deel van het parcours en signaleren jullie eventueel ontbrekende dranghekken. Je plaatst een aantal verkeersborden volgens het verkeerscirculatieplan dat je mee krijgt.

Wat kenmerkt je?

Je bent fit en bent een aanpakker, indien de druk oploopt ben je stressbestendig en denk je proactief mee. Bij voorkeur kom je uit de regio de langstraat en heb je enige stratenkennis in Waalwijk, Drunen en Vlijmen.

Wat is de verwachte tijdbelasting?

In deze functie gebruiken we een rooster en in overleg plannen we je dan ook in, waarbij je uit kunt gaan van een dienst van ongeveer 8 uur.

Laatste opmerking Omdat je bezig bent het plaatsen van dranghekken en verkeersborden, kan het zo zijn dat je andere weggebruikers bijvoorbeeld een stopteken moet geven. Omdat dit volgens de juiste eisen te mogen doen en ervoor te zorgen dat je hiertoe bevoegd bent maakt de E-learning cursus Evenementen Verkeersregelaar onderdeel uit van deze functie.

Hoe verder? Wens je meer informatie te ontvangen ?

Mail naar Maartje Schagen (Verkeersregelaars@de80.nl)

Voldoende informatie en wil je gelijk aanmelden klik dan hier om naar Banster (onze vrijwilligers administratie) te gaan.