Floormanager

Stichting De 80 van de Langstraat organiseert jaarlijks de grootste Kennedymars in regio De Langstraat, dat duizenden deelnemers en publiek op de been én samenbrengt. Daarnaast organiseert de stichting de wandelevenementen De Mini 80 en De MiDi voor de jeugd. De stichting telt momenteel ca 648 vrijwilligers, heeft een gezonde ambitie en is nog steeds groeiende. Binnen Stichting De 80 van de Langstraat is een vrijwilligers vacature ontstaan voor de functie:

Floormanager

Wat wordt er van je verwacht?

De 80 heeft vier hoofdposten waar onze deelnemers voorzien worden van versnaperingen en medische verzorging. Als Floormanager werk je nauw samen met de Hoofdpostmanager en de Coördinator Medische voorzieningen. Je bent motivator voor de vrijwilligers en bent het aanspreekpunt in de post voor de lopers.

Wat zijn je werkzaamheden?

Als Floormanager zorg je dat de lopers gebruik kunnen maken van het aanbod van eten en drinken, je zorgt dat de zaal steeds opgeruimd en schoon is en lost allerlei kleine en grote problemen op.

Wat zijn jouw meest belangrijke kenmerken?

Je bent een aanpakker en zet graag een stapje extra. Je hebt overzicht en kunt snel schakelen. Je bent communicatief sterk.

Wat is de verwachte tijdbelasting?

Je bent aanwezig tijdens de opbouw, afbraak en de openingstijden van de hoofdpost en stuurt samen met de Hoofdpostmanager de vrijwilligers aan. Twee weken voor De 80 is er een bijeenkomst met je vrijwilligers om de afspraken te maken en gedurende het jaar bezoek je enkele kaderleden bijeenkomsten waar we je informeren over de plannen van De 80.

 

Opmerking

 

De functie van Floormanager is een fijne duidelijke vrijwilligersrol die samen met andere vrijwilligers in een gezellige ambiance wordt uitgevoerd. Het is een functie waarin je zelf veel inbreng kunt hebben.

Ben jij degene die het bruisend centrum van De 80 start- en finish klaar maakt voor alle lopers en toeschouwers? Je bent meer dan welkom! Wil je solliciteren op of meer informatie over deze vacature? Stuur dan een mail naar info@de80.nl of neem contact op met Sjoerd Homminga, bestuurslid Centrum en Hoofdposten via 06-40 66 80 68.