Coördinator Start en Finish terrein

Stichting De 80 van de Langstraat organiseert jaarlijks de grootste Kennedymars in regio De Langstraat, dat duizenden deelnemers en publiek op de been én samenbrengt. Daarnaast organiseert de stichting de wandelevenementen De Mini 80 en De MiDi voor de jeugd. De stichting telt momenteel ca 648 vrijwilligers, heeft een gezonde ambitie en is nog steeds groeiende. Binnen Stichting De 80 van de Langstraat is een vrijwilligers vacature ontstaan voor de functie:

Coördinator Start en Finish terrein

Wat wordt er van je verwacht?

Het start en finishterrein bevindt zich in het centrum van Waalwijk. Hier bruist het op zaterdag en zondag van de activiteiten. De Mini80, de start van De 80, met VIP-event, swingen bij de 80 en de finish elk evenement zorgt voor andere indelingen en aanpassingen. Je hebt oog voor detail en weet van aanpakken.

Wat zijn je werkzaamheden?

Je coördineert vanaf de donderdag de opbouw met externe partners die ondersteund worden door onze vrijwilligers. Je zorgt ervoor dat de start soepel kan verlopen en dat de wandelaars op de zondag als helden ontvangen worden.

Wat zijn jouw meest belangrijke kenmerken?

Je bent een aanpakker en zet graag een stapje extra. Je hebt overzicht en kunt snel schakelen. Je bent communicatief sterk.

Wat is de verwachte tijdbelasting?

Je bent op donderdag en vrijdag voor de 80 al druk bezig met de opbouw van het start en finishterrein. In de nacht van zaterdag op zondag zorg je voor een metamorfose van start naar finishterrein en op maandag zorg je dat het centrum weer schoon en netjes wordt achtergelaten. In de weken voor en na de 80 ben je enkele uren per week bezig met de voorbereidingen en afhandelingen en evaluaties. Gedurende het jaar bezoek je enkele kaderleden bijeenkomsten waar we je informeren over de plannen van de 80.

Opmerking

De functie van Coördinator Start en Finish terrein is een fijne duidelijke vrijwilligersrol die samen met andere vrijwilligers in een gezellige ambiance wordt uitgevoerd. Het is een functie waarin je zelf veel inbreng kunt hebben.

Ben jij degene die het bruisend centrum van De 80 start- en finish klaar maakt voor alle lopers en toeschouwers? Je bent meer dan welkom! Wil je solliciteren op of meer informatie over deze vacature? Stuur dan een mail naar info@de80.nl of neem contact op met Sjoerd Homminga, bestuurslid Centrum en Hoofdposten via 06-40 66 80 68.