Administratief ondersteuner - werkgroep Verkeer & Veiligheid

Organisatie:

Stichting De 80 van de Langstraat organiseert jaarlijks de grootste en gezelligste Kennedymars in regio De Langstraat, dat duizenden deelnemers en publiek op de been én samenbrengt. De 80 van de Langstraat vindt plaats in het tweede volledige weekend van september waarin deelnemer binnen 20 uur 80km moeten afleggen. Daarnaast organiseert de stichting de wandelevenementen De Mini 80 en De MiDi voor de jeugd.

Taakomschrijving:

Voor de werkgroep Verkeer & Veiligheid zijn we opzoek naar een administratief ondersteuner. In deze rol ben je de rechterhand van het Bestuurslid Verkeer & Veiligheid (voorzitter werkgroep). Dit natuurlijk door het jaar heen, maar vooral ook tijdens het evenement. Je taken zullen o.a. bestaan uit de volgende punten:

• Je verzorgt in overleg met de voorzitter de agenda voor de vergaderingen en je verstuurd de uitnodigingen

• Tijdens de vergaderingen zorg je voor de notulen en het bijhouden van de actie/besluitenlijst

• Tijdens het evenement ben je een extra paar handen en oren voor het Bestuurslid. Houd je actiepunten bij en verzorg je tijds\gespreksverslagen tijdens crisissituaties

• Je legt contact met de vrijwilligers die tijdens het evenement ingezet worden vanuit deze werkgroep

• Overige administratieve taken

Wat verwachten wij van jou?

Van al onze vrijwilligers verwachten wij dat hij/zij de toegewezen taak serieus, verantwoordelijk en met veel plezier uitvoert. Het is belangrijk dat je kunt samenwerken met anderen, behulpzaam en proactief bent. Wat mag jij van ons verwachten? Het werken als vrijwilliger geeft veel voldoening, je bent onderdeel van een gezellig team vrijwilligers die samen zorgdragen voor een fantastisch evenement en een leuke tijd hebben. Als het volgen van een cursus noodzakelijk is voor de uitvoering van je taak, wordt deze georganiseerd en betaald door de Stichting 80 van de Langstraat.

Wat is de verwachte tijdsbelasting?

De werkgroep komt maandelijks bij elkaar en tussendoor is er veel onderling contact via mail en WhatsApp. Per maand zal de tijdsbelasting variëren, in de laatste weken naar het evenement is de tijdsbelasting het hoogst.

Interesse of heb je nog vragen?

Heb je interesse of heb je misschien aanvullende vragen dan kun je contact opnemen met Tim van Eeten, Bestuurslid Verkeer & Veiligheid door te mailen naar t.vaneeten@de80.nl.