Organisatie

Niels van der Pluijm

Voorzitter

Als voorzitter werk ik samen met vrijwilligers, sponsoren en vele stake holders om uiteindelijk een fantastische wandeltocht te organiseren voor onze wandelaars. 

Onze missie is dan ook : De 80 biedt deelnemers een onvergetelijke ervaring en creëert unieke verbindingen tussen mensen!

n.vanderpluijm@de80.nl

Christiaan Mark Peekel

Penningmeester

Christiaan-Mark is onze penningmeester. Hij waakt over de centen van de 80, verzorgt de betalingen en houdt de inkomsten nauwlettend in de gaten.

c.m.peekel@de80.nl

Jurgen Dumoulin

Sponsoring

Jurgen is het 1e aanspreekpunt voor sponsoren.

Samen kunnen we bepalen welk sponsorpakket het beste bij uw organisatie past. Ook maatwerk en sponsoring in natura behoren zeker tot de mogelijkheden.

j.dumoulin@de80.nl

Margriet van Loon

Vrijwilligers

Margriet is bestuurslid vrijwilligers en samen met haar werkgroep verantwoordelijk voor werving en plaatsing van de vele vrijwilligers. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het vrijwilligersbeleid en de uitvoer daarvan.

m.vanloon@de80.nl

Vacature

Public Relations

Als bestuurslid PR & Communicatie zorg je samen met de werkgroep voor een goed PR- en communicatiebeleid. Voor deze functie zijn we op zoek naar een vrijwilliger die inhoudelijke kennis en ervaring heeft met betrekking tot PR en communicatie.

Sander van Son

Verkeer & Veiligheid

Sander waarborgt de veiligheid van deelnemers, vrijwilligers en publiek. Monitort het evenement en coördineert de inzet van verschillende (veiligheids)functionarissen op het parcours.

s.vanson@de80.nl

Sjoerd Homminga

Logistiek

Als spin in het web zorgt Sjoerd dat alles op het juiste moment op de juiste plaats terecht komt.

s.homminga@de80.nl

Jolanda Heijmans

Secretaris en Inschrijvingen

Jolanda is onze secretaris. Daarnaast is ze, samen met een groep vrijwilligers verantwoordelijk voor de inschrijvingen (uitreiken startnummers) en de finish.

j.heijmans@de80.nl

Anniek Baijens

Medische Verzorging

Anniek verzorgt samen met vele EHBO-ers, masseurs en fysiotherapeuten dat u de wandeltocht kunt uitlopen. Voor degene die toch moeten afhaken regelt ze dat u weer bij de finish komt met één van de uitvalbussen.

a.baijens@de80.nl

Cynthia van Heesch

Mini 80

Cynthia organiseert met haar werkgroep weer de leukste mini tocht van Brabant; De Mini 80 van de Langstraat. Een feest voor jong en oud!

c.vanheesch@de80.nl