Berichtgeving Editie 2020

Beste,

Het coronavirus houdt de gemoederen flink bezig en raakt ons allen. De huidige richtlijnen hebben er onder andere toe geleid dat veel evenementen afgelast of verzet worden. Dit om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Vooralsnog gelden deze maatregelen tot 6 april 2020. Op dit moment is het te vroeg om met betrekking tot de 40e editie van de De 80 van de Langstraat, die plaats zal vinden op 12 en 13 september 2020, al uitspraken over te kunnen doen en conclusies aan te kunnen verbinden.

De Stichting De 80 van de Langstraat houdt de ontwikkeling rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en staat in contact met de betrokken gemeenten, hulpdiensten en deskundige instanties. Afhankelijk van hoe deze crisis zich de komende tijd gaat ontwikkelen wordt er op grond van de geldende richtlijnen en het advies van de betrokken instanties tijdig een beslissing genomen over het wel of niet door laten gaan van De 80 van de Langstraat.

Voor nu betekent dit dat wij als organisatie doorgaan met alle voorbereidingen van de jubileumeditie van de mooiste en gezelligste wandeltocht van Brabant. We blijven realistisch en geven de moed niet op. Wij hopen dat alle betrokkenen, zowel deelnemers, vrijwilligers, publiek als sponsors, op 12 september gezond en zonder zorgen aan de start van ons sportief en saamhorig evenement staan. Meer dan ooit tevoren: Samen, met elkaar en voor elkaar!

Met Sportieve groet,

Bestuur Stichting De 80 van de Langstraat