Informatie

Ophalen startnummer(s)

Kom, als het kan, al wat eerder je startnummer(s) ophalen. Op zaterdag 31 augustus en zaterdag 7 september van 12.00 tot 17.00 uur zitten wij voor je klaar in de Rabobank in Waalwijk (Taxandriaweg 8, 5141PA). Je maakt dan meteen kans op een extra prijs.

Natuurlijk kun je ook op de dag zelf (zaterdag 14 september) je startnummer(s) ophalen. Dan kan het erg druk zijn, dus zorg ervoor dat je tenminste een half uur vóór de start al bij ons langs bent geweest.

Startlocatie:

De Mini 80 groepen verzamelen in de Stadstuin en lopen vervolgens naar de Markt om daar per groep te starten, in de stadstuin kom je de stand van de Mini 80 tegen en daar kun je tegen inleveren van je bonnetje dat je bij de startnummers hebt ontvangen voor alle ingeschreven kinderen een tasje halen. 

PasWijzer en HeusdenPas

Heel graag willen deelnemen aan de Mini 80, maar ja die kosten. Geen nood. Dit jaar kun je gewoon deelnemen, als je in het bezit bent van de PasWijzer van de gemeente Waalwijk of de HeusdenPas van de gemeente Heusden.

PasWijzer
De PasWijzer vergoedt het totale deelnamebedrag aan De Mini 80 van zowel de begeleiders als de lopertjes (mits iedereen een PasWijzer in combinatie met identiteitskaart kan laten zien). Deelnemertjes vanaf 4 jaar dienen een eigen PasWijzer te kunnen tonen. Deelnemertjes onder de vier vallen onder de PasWijzer van de ouders.
Wil je meedoen, dan ontvangen wij graag van zowel de begeleiders als lopertjes het volgende:
-     Naam en leeftijd
-     Kopie geldig identiteitsbewijs
-     Kopie geldige PasWijzer
-     Voor welke groep je wilt inschrijven
Graag ontvangen wij deze gegevens per e-mail (mini@de80.nl). Let op! Groep en starttijd zijn pas duidelijk indien je een bevestiging via de e-mail hebt ontvangen.

HeusdenPas
De HeusdenPas vergoedt 50% van het deelnamebedrag van zowel begeleiders als lopertjes (mits iedereen een HeusdenPas in combinatie met een identiteitskaart kan laten zien). Lopertjes vanaf 4 jaar dienen een eigen HeusdenPas te kunnen tonen. Deelnemertjes onder de vier jaar vallen onder de HeusdenPas van de ouders.
Graag ontvangen wij van zowel de begeleiders als lopertjes het volgende:
-      Naam en leeftijd
-      Kopie geldig identiteitsbewijs
-      Kopie geldige HeusdenPas
-      Voor welke groep je wilt inschrijven
Graag ontvangen wij deze gegevens per e-mail (mini@de80.nl). Let op! Starttijden zijn pas bevestigd indien je een bevestiging via de e-mail hebt ontvangen.