Informatie

Ophalen startnummer(s)

Kom, als het kan, al wat eerder je startnummer(s) ophalen. Op zaterdag 27 augustus en zaterdag 3 september 2022 zitten wij van 11.00 tot 16.00 uur voor je klaar in de Rabobank in Waalwijk (Taxandriaweg 8, 5141PA).

Natuurlijk kun je ook op de dag zelf (zaterdag 10 september 2022) je startnummer(s) ophalen. Dan kan het erg druk zijn, dus zorg ervoor dat je tenminste een half uur vóór de start bij ons langs bent geweest.

Startlocatie:

De Mini 80 groepen verzamelen in de Stadstuin in Waalwijk en lopen vervolgens naar de Markt om daar per groep te starten, in de stadstuin kom je de stand van de Mini 80 tegen en daar kun je tegen inleveren van je bonnetje dat je bij de startnummers hebt ontvangen voor alle ingeschreven kinderen een tasje halen. 

Digitale PasWijzer en HeusdenPas:

Heel graag willen deelnemen aan de Mini 80, maar ja die kosten. Geen nood. Dit jaar kun je gewoon deelnemen, als je in het bezit bent van de Digitale PasWijzer van de gemeente Waalwijk of de HeusdenPas van de gemeente Heusden.

Digitale PasWijzer

Beschik je over de Digitale Paswijzer dan ontvang je jaarlijks via de gemeente Waalwijk een persoonlijk "budget". Dit kan je naar eigen inzicht besteden bij verschillende deelnemende aanbieders. De Mini 80 is één van de aanbieders.  

Let op! Groep en starttijd zijn pas duidelijk nadat je een bevestiging via de e-mail hebt ontvangen.

HeusdenPas

De HeusdenPas vergoedt 50% van het deelnamebedrag van zowel begeleiders als lopertjes (mits iedereen een HeusdenPas in combinatie met een identiteitskaart kan laten zien). Lopertjes vanaf 4 jaar dienen een eigen HeusdenPas te kunnen tonen. Deelnemertjes onder de vier jaar vallen onder de HeusdenPas van de ouders.
Graag ontvangen wij van zowel de begeleiders als lopertjes het volgende:
-      Naam en leeftijd
-      Kopie geldig identiteitsbewijs
-      Kopie geldige HeusdenPas
-      Voor welke groep je wilt inschrijven
Graag ontvangen wij deze gegevens per e-mail (mini@de80.nl). Let op! Starttijden zijn pas bevestigd indien je een bevestiging via de e-mail hebt ontvangen.