Informatie

Digitale PasWijzer en HeusdenPas:

Heel graag willen deelnemen aan de MiDi 80, maar ja die kosten. Geen nood. Ook dit jaar kun je deelnemen, als je in het bezit bent van de Digitale PasWijzer van de gemeente Waalwijk of de HeusdenPas van de gemeente Heusden.

Digitale PasWijzer

Beschik je over de Digitale Paswijzer dan ontvang je jaarlijks via de gemeente Waalwijk een persoonlijk "budget". Dit kan je naar eigen inzicht besteden bij verschillende deelnemende aanbieders. De MiDi 80 is één van de aanbieders.  

HeusdenPas

De HeusdenPas vergoedt 50% van het deelnamebedrag (mits je een HeusdenPas in combinatie met een identiteitskaart kan laten zien). 
Graag ontvangen wij van de deelnemer het volgende:
-      Naam en leeftijd
-      Kopie geldig identiteitsbewijs
-      Kopie geldige HeusdenPas

Ophalen startnummer(s)

Kom, als het kan, al wat eerder je startnummer ophalen. Op zaterdag 26 augustus en zaterdag 2 september 2023 van 11.00 uur tot 16.00 uur ben je van harte welkom bij de Rabobank, Taxandriaweg 8 in Waalwijk. Daar staat een team aan vrijwilligers klaar om het startnummer uit te reiken.

Natuurlijk kun je ook op zaterdag 09 september 2023 je startnummer(s) ophalen in Waalwijk. Locatie Stadstuin (tuin tussen het oude en nieuwe gemeentehuis van Waalwijk)

Start

Omdat de deelnemers van de MiDi 80 na de start aansluiten op de route van de grote 80 starten we, afhankelijk van het aantal deelnemers (max. 750) aan de MiDi 80, in kleinere groepen. Startlocatie 2023: Parkeerterrein De Slagen, De Gaard 2 in Waalwijk.

De eerste groep start om 05.00 uur en de laatste groep start rond 05.30 uur. Denk aan een prettig wandeltempo en begin niet te snel. Snelwandelen is overigens niet toegestaan bij de MiDi. Zorg dat je regelmatig eet en drinkt, ook al heb je nog geen honger of dorst (zeker bij warm weer).

Voorzieningen

Tijdens De MiDi 80 kun je gebruik maken van diverse voorzieningen. Zo heb je iedere ongeveer 5 kilometer een post met wat te drinken en te eten. Op de Hoofdposten in Waspik en in Loon op Zand zijn meer (medische) voorzieningen zoals EHBO, massage en blaren prikken. Tassentransport is niet mogelijk bij De MiDi 80.

De 80 app

De 80 app is ook bruikbaar voor de MiDi 80 wandelaars. Zo kun je zelf je route en voorzieningen checken, volgen waar andere wandelaars zijn en ook het thuisfront kan je volgen!

Zodra de link naar de app gereed is, kun je die hier terugvinden.