Informatie

Ophalen startnummer(s)

Kom, als het kan, al wat eerder je startnummer(s) ophalen. Op zaterdag 31 augustus en zaterdag 7 september van 12.00 tot 17.00 uur zitten wij voor je klaar in de Rabobank in Waalwijk (Taxandriaweg 8, 5141PA).

Tip: als je eerder je startnummer ophaalt, heb je ook eerder je t-shirt die je dan al even fris gewassen aan kunt doen tijdens De MiDi 80.

Natuurlijk kun je ook op de dag zelf (zondag 14 september) je startnummer(s) ophalen. Dan kan het erg druk zijn, dus zorg ervoor dat je tenminste een half uur vóór de start al bij ons langs bent geweest.

Hoe kom ik in Waspik?

We laten speciaal bussen rijden vanaf de finish in Waalwijk (aan de Taxandriaweg) tussen 6.00 en 6.45 uur naar het startterrein in Waspik. We vragen je om met deze bussen naar Waspik te komen zodat Waspik niet zondag ochtend overspoeld wordt met auto's. Als je bijvoorbeeld je fiets in Waalwijk bij de finish neerzet kun je zondag middag zo weer naar huis fietsen...

Start

Omdat we starten op het parcours van de grote 80 starten we in kleinere groepen. Dat is op het buiten terrein van de sporthal in Waspik; Hoofdpost 3.
De eerste groepjes starten om 7.00 uur en dat verdelen we zo tot 7.30 uur. Denk aan een prettig wandeltempo en begin niet te snel. Snelwandelen is overigens niet toegestaan. Zorg dat je regelmatig eet en drinkt, ook al heb je nog geen honger of dorst (zeker bij warm weer).

Voorzieningen

Tijdens De MiDi 80 kun je gebruik maken van diverse voorzieningen. Zo heb je iedere ongeveer 3 à 4 kilometer een post met daar wat drinken en een hapje. Op de Hoofdpost sporthal De Gaasjes in Dongen zijn meer voorzieningen zoals toilet, eten, drinken, soep etc. 
Ook is daar verzorging zoals EHBO, massage en blaren prikken. Tassentransport is niet mogelijk bij De MiDi 80. 

De 80 app

De 80 app is ook bruikbaar voor de MiDi 80 wandelaars. Zo kun je zelf je route en voorzieningen checken, volgen waar andere wandelaars zijn en ook je ouders kunnen je volgen!
Klik hier voor de 80 app.