Paswijzer en HeusdenPas

PasWijzer en HeusdenPas

Heeft u een smalle beurs maar wilt u toch graag deelnemen aan De 80 van de Langstraat. Dan kunt u dit jaar wederom gratis deelnemen als u in het bezit bent van de PasWijzer van de gemeente Waalwijk of de gemeente Heusden. Met de HeusdenPas krijgt u 50% korting op de op dat moment geldende prijs.

Wat is de PasWijzer?
Met flinke korting sporten, naar het theater en de krant lezen. Maar ook gratis lid worden van de bibliotheek, voordelig een cursus volgen en financiële vergoedingen voor schoolgaande kinderen en activiteiten in verenigingsverband. Dat kan allemaal met de PasWijzer. De PasWijzer is een persoonsgebonden pas, bedoeld voor inwoners van de gemeente Waalwijk en Heusden met een smalle beurs. Kijk of u aan de voorwaarden voldoet, vraag de pas direct aan en profiteer van alle voordelen!

Hoe werkt het?
Tussen 1 juli en 1 september kunnen PasWijzerhouders een gratis startbewijs ophalen voor De 80 van de Langstraat. Dat kan bij het ophalen van de startbewijzen tijdens de twee ophaal dagen. Deze dagen worden later nog aangekondigd. De inschrijving wordt pas definitief na controle van de PasWijzer en een identiteitsbewijs.

Heeft u nog vragen over de PasWijzer? 
De balie van het Zorgloket van de gemeente Waalwijk is dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 0416 - 683 456. U kunt ook een e-mail sturen naar zorgloket@waalwijk.nl. Meer informatie en het aanvraagformulier vindt u op www.waalwijk.nl/paswijzer. Voor de gemeente Heusden belt u met (073) 513 17 89 of mailt u naar info@heusden.nl.