Paswijzer en HeusdenPas

PasWijzer en HeusdenPas

Heeft u een smalle beurs maar wilt u toch graag deelnemen aan De 80 van de Langstraat. Dan kunt u dit jaar wederom gratis deelnemen als u in het bezit bent van de PasWijzer van de Gemeente Waalwijk. Woont u in de Gemeente Heusden dan ontvangt u met de HeusdenPas 50% korting op de op dat moment geldende inschrijfgeld.

Wat is de PasWijzer of Heusdenpas?
Met flinke korting sporten, naar het theater en de krant lezen. Maar ook gratis lid worden van de bibliotheek, voordelig een cursus volgen en financiële vergoedingen voor schoolgaande kinderen en activiteiten in verenigingsverband. Dat kan allemaal met de PasWijzer. De PasWijzer is een persoonsgebonden pas, bedoeld voor inwoners met een smalle beurs in de Gemeente Waalwijk. Voor de inwoners van de Gemeente Heusden kan de HeusdenPas aangevraagd worden. Kijk of u aan de voorwaarden voldoet, vraag de pas direct aan en profiteer van alle voordelen!

Hoe werkt het?
PasWijzer - en HeusenPashouders kunnen zich vooraf inschrijven door een kopie van de pas te mailen naar info@de80.nl. Per mail ontvangt de deelnemer verdere informatie. Het startnummer dient te worden afgehaald tijdens de twee zaterdagen voorafgaande aan de 80. De data worden later nog aangekondigd. De inschrijving wordt pas definitief na controle van de PasWijzer / HeusdenPas en een identiteitsbewijs (identiteitskaart of paspoort).

Heeft u nog vragen over de PasWijzer / HeudenPas? 
Voor meer informatie over de Paswijzer kunt u contact opnemen met Team WijZ. De balie van Team WijZ is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 18.00 uur. Team WijZ is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur op 0416 - 68 34 56. U kunt ook een e-mail sturen naar info@waalwijk.nl. Meer informatie en het aanvraagformulier vindt u op www.waalwijzer.nl. Voor de gemeente Heusden belt u met (073) 513 17 89 of mailt u naar info@heusden.nl.