Ophalen startnummers

Startnummer ophalen

Je kunt je startnummer al ophalen op zaterdag 26 augustus en zaterdag 02 september 2023 tussen 11.00 en 16.00 uur. Locatie: Rabobank, Taxandriaweg 8, 5141PA Waalwijk. Neem je wel je inschrijfbewijs met daarop het startnummer (op papier) mee? Je kunt ook voor familie, vrienden en bekenden die deelnemen, het startnummer ophalen. Neem dan a.u.b. ook hun inschrijfbewijs, met daarop het startnummer (op papier), mee.

Op zaterdag 09 september 2023 kunnen de startnummers worden afgehaald bij de stand in de Stadstuin van Waalwijk. De Stadstuin is gelegen tussen het parkeerterrein aan de Taxandriaweg en het centrum van Waalwijk, naast de Hooisteeg (schuin achter het oude Raadhuis). De startnummers kunnen op zaterdag 09 september worden afgehaald van 12.00 – 19.45 uur. Houd rekening met langere wachtrijen tegen de starttijd. Kom daarom op tijd. Er is in Waalwijk genoeg gelegenheid om vooraf nog iets te eten en/of te drinken.

Merchandise en tassentransport

Hier tref je ook de merchandise stand aan en vind je in de loop van zaterdagmiddag ook de stand van tassentransport. 

Onze vrijwilligers stellen het zeer op prijs als je je inschrijfbewijs meebrengt / laat meebrengen (hetzij op papier of digitaal). Zo verwachten we de wachttijd zo kort als mogelijk te houden. 

Op de achterkant van het startnummer kun je je persoonlijke gegevens noteren. Altijd handig wanneer er hulp voor je ingeschakeld moet worden.