Overige Goede Doelen

Deelnemen aan De 80 doen sommige lopers om een (persoonlijk) ideëel doel te steunen. Veel gesteunde doelen zijn.


 

Stichting Tess


 

StartUp 4 kids


 

U gaat ‘de 80’ lopen, de lopers aanmoedigen of dit fantastische festijn mee vieren?!

Naast het voedsel dat de Voedselbank gratis ontvangt van bedrijven en particulieren, is een financiële donatie hard nodig voor het dekken van onkosten zoals huisvesting, water, elektra, transport, etc.

Het zou geweldig zijn als u zelf, of met een groep, deze 80 maakt tot mijn sponsorloop voor Voedselbank Waalwijk!!

Vraag familie, vrienden en kennissen of ze u willen sponsoren t.b.v. van De Voedselbank en laat het ons even weten! Stuur uw mail naar sponsors@voedselbankwaalwijk.nl

Daarnaast kunt u ons nog extra steunen door het kopen van dit lichtgewicht, functionele hesje, gesponsord door Langstraat Media!

Voor slechts € 2,00 sponsort u hiermee Voedselbank Waalwijk, maar bent u zelf ook de hele avond/nacht goed zichtbaar.

Belt u even naar De Voedselbank (06-57558696) of stuur een mail naar sponsors@voedselbankwaalwijk.nl
Wees er snel bij, want OP=OP!!!Voedselbank Waalwijk


 

 

Sosijn is een kleinschalig particulier bedrijf voor kinderen met een ernstige (meervoudige) beperking. Deze kinderen krijgen bij Sosijn 24/7 zorg op maat: logeren en dagopvang. Bij Sosijn krijgen alle kinderen de zorg, activiteiten en rust die ze nodig hebben. 
Het doel: Individuele begeleiding en ondersteunen van ouders van kinderen die extra aandacht vereisen. Sosijn biedt een rustige, veilige omgeving waarin de kinderen hun vaardigheden kunnen ontwikkelen.
Neem vooral een kijkje op de website en op de Facebookpagina!
 
Een wens van Sosijn is een tovertafel: een vrolijke zorginnovatie die geluksmomenten creëert voor mensen en kinderen met een cognitieve uitdaging en iedereen om hen heen. De interactieve spellen zijn specifiek ontwikkeld om mensen met een verstandelijke beperking, ieder op zijn eigen niveau, een passende activiteit te bieden en samen spelen mogelijk te maken. Deze interactieve lichtprojecties verleiden kinderen, volwassen en ouderen om in beweging te komen en samen plezier te hebben. 
 
Een prijzige wens, maar hoe mooi zou het zijn als u het begin kan maken door een bijdrage te leveren! 
De bijdrage kan u leveren via deze Facebook-actie-pagina
U maakt ons en de kinderen van Sosijn er heel erg blij mee!

 Hulphond Nederland  


 

Maag Lever Darm Stichting


 Europa Kinderhulp 


 

Daniëlle Kruissen uit Drunen

“Dit wordt mijn eerste keer De 80 van de Langstraat. Ik heb me goed voorbereid. Ik heb de allereerste editie van de Mini80 gelopen en vorig jaar de MiDi80, ook dat was de eerste editie. Ik herinner me nog alle steun en aanmoedigingen van de mensen langs de zijlijn.


Ik loop dit jaar de 80, omdat het op 14 september valt. De verjaardag van mijn moeder. Helaas is zij al overleden. Het is voor mij nog steeds een bijzondere dag. Daarom wil ik van mijn deelname ook iets bijzonders maken. Ik ga lopen voor een goed doel.

Ik wandel voor de Stichting de Kinderen. Zij organiseren dagjes of weekenden weg voor kinderen waarvan een ouder ziek is of overleden. Zo kunnen ze ervaringen delen en troost vinden bij elkaar. Dankzij deze stichting kun je even je zorgen vergeten.

Wie me wil sponsoren, kan dat doen op rekeningnummer NL11 INGB 0795 497695 op naam van D.F.M. Kruissen. Alle donaties maak ik direct over aan de stichting. Ik hoop dat veel mensen mijn actie willen steunen!”.
 


 

Deelnemer William Pulles loopt dit jaar voor de 10e keer de 80 van De Langstraat.

Hij laat zich sponsoren t.b.v. mensen met een lichamelijke en of geestelijke beperking.

Kom je hem tijdens de 80 onderweg tegen en wil je hem steunen: zijn startnummer is 1100.