Goed doel De 80

Huidige biedingen voor de startnummers:

1              -> € 1.000,-

2000        -> € 100,-

3000        -> € 100,-

Door: SPS Den Bosch, Achten Fashion Group Waalwijk, Billekens Licht en Advies Nuenen, Cools Oogzorg Vlijmen, Europe Reclame Den Bosch,  De Gouw Advies en Verzekeringen, Olaf Grootendorst Timmerwerken Vlijmen, Jumbo Vlijmen, Beauty Salon Forever Young en Thomas van Os van Autorijschool Jeroen Bosch Vlijmen

 en;

1000        -> wethouder Ronald Bakker


2017        -> €   25,- (Jan van Brakel)

 

 

Inloophuis TOON


Het goede doel van De 80 is dit jaar Inloophuis TOON in Waalwijk. Dit inloophuis vormt een warme ontmoetingsplek voor iedereen, van alle leeftijden die direct of indirect met kanker te maken heeft of heeft gehad. Door deelname aan De 80 kun je hen helpen door je te laten sponsoren of te bieden op een van onze bijzondere startnummers.

 Inloophuis Toon

 

Inloophuis TOON ontvangt géén enkele structurele subsidie. Voor de dekking van de woonlasten, energie, activiteiten, scholing voor de gastvrouwen, enzovoorts zijn zij volledig afhankelijk van vrijwillige bijdragen van buitenaf.

 

Warm bad

“Alle activiteiten zijn gericht op onze missie: bijzondere aandacht voor mensen én kanker”, vertelt ambassadeur en vrijwilliger van Inloophuis TOON, Jacqueline Fenn. “Het is een warm bad voor iedereen die hier binnenloopt. Mensen komen meestal via mond tot mondreclame bij ons binnen. Dikwijls wordt er eerst gepraat met elkaar en kunnen mensen hun verhaal kwijt. Daarna gaan mensen vaak deelnemen aan activiteiten zoals schilderen, yoga, tai-chi, koken, massage en wandelen. Zo was hier een man die heel moeilijk over de ziekte en de gevolgen daarvan kon en wilde praten. Die hebben we aan het schilderen gekregen. Nou, de emotie spatte van het schilderij af! En gaandeweg zagen we aan de kleuren dat het beter met hem ging.

Er wordt hier niet alleen gehuild er wordt ook heel veel gelachen. Mensen gaan vaak met een glimlach en een stuk opgeluchter weg dan toen ze binnen kwamen. Opluchting omdat ze hun verhaal kwijt konden en er echte aandacht voor hen was.
Elke werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur kun je hier binnenlopen. De deur staat letterlijk voor de gasten open, zelfs ook in de winter. De vrijwilligers, vijfenzeventig toppers, hebben altijd alle tijd voor ze en zetten hun kwaliteiten voor de gasten in. Dat is voor henzelf hun grootste beloning: iets te mogen betekenen voor de gasten van Inloophuis TOON”.

Wil je meer weten over Inloophuis TOON? Kijk dan op www.inloophuistoon.nl of volg het op Facebook en Twitter.


Sponsoring

Wij, als organisatie van De 80, gaan geld inzamelen door het veilen van de volgende bijzondere startnummers: 1, 1000, 2000, 3000 en 2017. Wil jij zo’n bijzonder startnummer tijdens De 80 én een mooie bijdrage leveren aan het inloophuis? Bied dan op jouw speciale startnummer door een mailtje te sturen naar info@de80.nl.

En, heb je zelf een goed idee om jouw deelname aan De 80 te laten sponsoren?

Neem dan contact op met Inloophuis TOON door een mailtje naar info@thhw.nl of stort een bijdrage op NL50 RABO 0155 8816 47 t.n.v. Stichting Toon Hermans Huis Waalwijk. Met deze bijdrage kunnen mensen die met kanker te maken hebben, blijven binnenlopen en meedoen aan alle activiteiten.

Alvast hartelijk dank namens alle gasten en vrijwilligers van Inloophuis TOON.