De Mini 80 Wandelbingo

Voldoende in beweging zijn en blijven is gezond. Zeker nu de zomervakantie voor de deur staat, draagt De 80 van de Langstraat hieraan graag haar steentje bij met De Mini 80 Wandelbingo.

De Mini 80 Wandelbingo
Al jaren organiseert De 80 van de Langstraat voor kinderen van 4 tot 13 jaar De Mini 80. Dit jaar bewandelen wij vanwege de coronamaatregelen een alternatieve route. We organiseren gedurende zes weken, van 26 juli tot 6 september aanstaande, De Mini 80 Wandelbingo!

Hoe werkt deze wandelbingo?
Na je inschrijving ontvang je vanaf 26 juli zes weken lang iedere week een e-mail met verschillende bingokaarten. Op eigen gelegenheid kun je wekelijks sportief op pad en speur je naar de plaatjes op de bingokaarten en streept die vervolgens af. De ingevulde bingokaarten kun je inleveren in de daarvoor bestemde en herkenbare inleverboxen op centrale locaties in verschillende kernen. Als beloning ontvang je een oorkonde per post en kun je zelfs een prijs winnen. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor andere kinderen, want met jouw deelname steun jij het goede doel ‘Het vergeten Kind’. De opbrengst van De Mini 80 Wandelbingo komt geheel ten goede aan dit goede doel en wordt bij aanvang van de Pubquiz op 11 september bekend gemaakt.

Inschrijven
Via onderstaande link meld je tot maximaal 5 kinderen aan voor deelname aan de Mini 80 Wandelbingo. Per kind betreft het 2 euro inschrijfgeld wat dus ten goede komt van het goede doel 'Het vergeten Kind'

Na inschrijving maak je het geld over op rekeningnummer: 
NL91RABO0165839317 tnv Stg 80 van de Langstraat
Onder vermelding van: "Wandelbingo" + de naam van de Ouder

Klik hier om in te schrijven

Inleverlocaties
Op de volgende locaties kun je tijdens openingstijden je bingokaarten inleveren in de daarvoor bestemde opvallende De Mini 80 Wandelbingo inleverbox:

  • Rabobank De Langstraat, Taxandriaweg 8 in Waalwijk
  • De Mand, Jan Steenstraat 2 in Vlijmen
  • Bijeen, Raadhuisplein 16 in Drunen
  • De Schakel, Vermeerstraat 58A in Heusden
  • Den Bolder, Schoolstraat 19 in Waspik
  • Gemeentehuis, Anton Pieckplein 1 in Kaatsheuvel

Vragen?
Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar mini@de80.nl