De 80 Digitaal

De 80 van de Langstraat is voor de tweede keer afgelast. Maar in beweging blijven is gezond en we missen allemaal het gevoel van De 80. Daarom bieden we onze trouwe lopers en fans een sportief én uitdagend alternatief aan.

De 80 van de Langstraat digitaal
De 80 Digitaal is een digitale versie waarbij er acht weken lang, van week 29 tot en met 36 (tot weekend van De 80) wekelijks 10km wordt gelopen. Met behulp van de toegankelijke app Strava worden de afstanden vastgelegd die de deelnemers op eigen initiatief en vanaf elke willekeurige locatie lopen. Prestaties en ervaringen kunnen in de community met andere deelnemers worden gedeeld én op de eigen social media met #samende80. Een extra competitief element is de optie om een route in een creatieve vorm af te leggen, zoals een hart, een schoen of 80. Door deze online te delen met #de80invorm, maakt de meeste creatieve wandeling kans op een mooie prijs.

Doe mee!
Het online evenement De 80 Digitaal is kosteloos. De club ‘De 80 van de Langstraat’ is te vinden in de gratis app Strava.
De instructies voor deelname aan De 80 Digitaal worden per email verstuurd na aanmelding via de link:

Inschrijven voor de 80 digitaal (opent in nieuw tabblad/venster)

Deze link is ook terug te vinden in het evenement De 80 Digitaal op facebook.

Sponsoren
Met trots supporten de onderstaande sponsors de lopers van De 80 Digitaal!
Op vertoon van een bewijs van deelname, dat enkel gedeeld is met de leden van de gesloten Strava club, ontvangen de lopers bij deze gelegenheden een attentie bij een bestelling. 

Vragen?
Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar samen@de80.nl